tisdag 14 oktober 2014

Kanonöringsfiske och test av Svartzonker Signature microwave spön!

Igår var jag (Mange) ute med Tomas Sjöblom på Abu Garcia. Vi var ute efter havsöring och testade nya Svartzonker Signature microwave spöna. 

Dröjde ungefär 10 kast innan Tomas kunde landa första öringen i båten! En fin fisk på 2,7 kg som var helt galen! Mer ovanför ytan än under. Tomas var överlycklig och kunde stoppa in en ny snus med gott samvete.

Dagen fortsatte med extremt mycket fisk som visade sig och som var på och "puffade" på betena. Men med tanke på den obefintliga vinden så var fiskarna väldigt skygga. Mange lyckades också lura en öring till slut men den var tyvärr under måttet.

Svartzonker spöna höll verkligen måttet de var väldigt sköna att drilla på och har grymt goda kastegenskaper! Rekommenderas varmt.

Patrik var också ute i helgen. Han och polarna lyckades lura 5 öringar i finvädret! Grabbarna hade även på ytterligare 5 som dessvärre släppte innan dem fick syna insidan av båten. Samtliga fiskar utom 1 var godkända av de som kom upp. Även de som var på såg ut att vara klart godkända fiskar.

Det verkar vara svårt att ha bompass på öring nuförtiden om man får tro oss själva och våra kunder 


Inga kommentarer: