måndag 11 mars 2013

Project 10++!!!

Måndagens fiske har skördat frukt och första "10:an" är landad!!! Fisket började trögt under början av dagen med lite hugg då och då, inga riktigt intensiva "huggperioder"  Efter lunch dock släppte allt. 

Då åkte Banzai pannbandet på och fiskarna började få huggvibbar igen! Nu följde en period av mycket fäll och Kjelle drog bl a ett fint dubbelhugg på 2 helt klart godkända firrar, största på runt 7 kg... I detta dubbelhugg så orkade varken jag eller Douglas gå till Kjelles hål för det var alldeles för långt att gå, tur var väl det då det smäller på mitt spö som är allra längst bort fast åt andra hållet! 

Jag springer fort dit och ser på räkneverket på rullen att det har gått 47 fot (hade lagt den på 8 fot) och fortfarande bara sprutar ut lina! Gör mothugg och får som svar en rejäl tjurrusning. Skriker till Douglas att det här verkar vara en betydligt bättre fisk! Efter en kortare drill ligger den där plötsligt på avkrokningsmattan. 

Den är fet. Den är JÄTTEFET

Efter snabb vägning och kortare fotosession fick den glatt simma vidare. 10,1 kg vägde fisken och lyckan hos mig var total! Äntligen över det där förbannade 10 kgs strecket! Totalt landade vi ca 25 gäddor och 1 gös. Solen och värmen var inte heller fel denna underbara dag och vill tacka Ted, Douglas och Kjelle för en grym dag! Även kända som Team Sundbybergs Sportfiske!

Nu är det bara Teds "10:a" kvar...:) Project 10++ goes on....

Söndagsfisket var total katastrof så det tänker jag inte ens nämna...

Matlagning på hög nivå!

Lillgösta...

Blod

Dubbelhugg!

10,1 kg, pure love!
3 kommentarer:

Jakob Fagerlund sa...

Stort! Ett enormt grattis från mig!
// Jakob Fagerlund

Sumpans fiske sa...

Stort Tack Jakob och grymt fina blev Spinnerbaitsen! //Mange

pelle allerhed sa...

kul mange! Grattis!! jag hoppas att min första 10a kommer på kingen! :-)